Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017

Πρόκληση της νοημοσύνης και αγραμματοσύνη αρμοδίων …Κρίνετε και μόνοι σας την προκλητική ανικανότητα, την έλλειψη κοινού νου, την αδιαφορία, την εσκεμμένη πρόκληση παράνομης συμπεριφοράς πολιτών, τις άσκοπες δαπάνες, την απουσία αξιολόγησης, την προστασία ανικάνων υπαλλήλων από τους προϊσταμένους, κλπ., κλπ.

Το ίδιο συμβαίνει σε πάρα πολλούς δρόμους του Λεκανοπεδίου.

Να φύγουν πάραυτα οι ανίκανοι και οι όσοι δυναμιτίζουν τον ομαλό κοινωνικό βίο.

ΥΓ: Τους τα ξαναψάλαμε το 2014 στο http://simpleandclear.blogspot.gr/2014/01/blog-post_22.html , αλλά κατά πάγια τακτική τους μας αγνόησαν. Αρμόδιοι για τα πανηγύρια.
Δημοσίευση σχολίου