Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη, 11 Απριλίου 2017

  Στη Fraport από σήμερα τα 14 αεροδρόμια …

× Το επενδυτικό πρόγραμμα της παραχωρησιούχου ανέρχεται για την πρώτη 4ετία της παραχώρησης στα 400 εκατ.

Το ποσό είναι κατά 70 εκατ. υψηλότερο από αυτό που προβλέπεται στη σύμβαση και τα 95 εκατ., εκ των συνολικά 400, προορίζονται για το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης … (
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ 07:02, 11 Απριλίου 2017).

Πραγματικά μεγάλη ημέρα, για την Ελλάδα, την απασχόληση, τη νέα σύγχρονη Ελλάδα, τις προοπτικές αξιόλογης ανάπτυξης, με παράλληλες δυνατότητες αισθητικής αναβάθμισης, αξιοπρεπείς χώρους υγιεινής, λειτουργίες υπέρ των πελατών και όλων εκείνων που κάνουν χρήση των εγκαταστάσεων, δυνατότητες ουσιαστικής προβολής των ελληνικών προϊόντων, ευγενική συμπεριφορά και εξάλειψη της αδιαφορίας και της εγκατάλειψης, που προκαλούσαν οι «εργαζόμενοι» που απασχολούνταν αλλού και για ίδιον όφελος, κλπ., κλπ.

Φυσικά όλα αυτά του λέμε είναι προς το παρόν ευσεβείς πόθοι και μακάρι να υλοποιηθούν. Το στοίχημα είναι για την Ελλάδα, τους νέους που αναζητούν ευκαιρίες απασχόλησης, τις τοπικές κοινωνίες που πρέπει να βγουν από το λήθαργο των πελατειακών σχέσεων και την παντοκρατορία των πολιτικών αρχηγίσκων.


Είδωμεν.
Δημοσίευση σχολίου