Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017

Παρέμβαση του υπουργείου Παιδείας για την ποινή σοκ σε μαθητές …

"Απαράδεκτη" χαρακτηρίζει το υπουργείο Παιδείας την καταδικαστική απόφαση για τρεις μαθητές του 1ου Γυμνασίου Ρεθύμνου, που πήραν μέρος στις καταλήψεις του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Αναφερόμενο με σχετική ανακοίνωση στο θέμα, που ανέδειξε το News 24/7, και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, το υπουργείο σημειώνει ότι είναι "απαράδεκτη η αντιμετώπιση των μαθητών από την πλευρά του Διευθυντή του Σχολείου που προκάλεσε την εισαγγελική παρέμβαση χωρίς να έχουν διαπιστωθεί φθορές εντός του σχολείου. Υπερβολική κρίνεται και η απόφαση των δικαστικών αρχών που εξάντλησαν την αυστηρότητά τους στιγματίζοντας 14χρονα παιδιά εφ’ όρου ζωής, επειδή συμμετείχαν σε μια κατάληψη".(News247.gr , 30 Μαΐου 2017).

Επί τέλους μια εφαρμογή του Νόμου.

Και αντί όλοι να υποστηρίζουν τους Νόμους και τη νομιμότητα, ξιφουλκούν οι αρμόδιοι εναντίον των Νόμων και υπέρ της παρανομίας και των παρανόμων πράξεων. Η πλέον απαράδεκτη συμπεριφορά είναι  αυτή των δημοσιογράφων ορισμένων ΜΜΕ.

Αυτή η κοινωνία δε σώζεται με τίποτε.

Και ορθά επιβλήθηκε κοινωνική εργασία. ‘Άριστα. Για να καταλάβουν οι παραλογιζόμενοι μαθητές και οι αδιάφοροι γονείς τους ότι οι νέοι πρέπει να δουλεύουν σκληρά για να αποκτήσουν εφόδια για τη ζωή και όχι να περνούν τις μέρες τους τεμπελιάζοντας.

Ελπίζουμε να επικρατήσει τελικά η λογική και ο Νόμος να εφαρμόζεται αυτεπάγγελτα προς κάθε κατεύθυνση.
Δημοσίευση σχολίου