Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Στα χέρια της ΕΛΑΣ 15 μέλη της «συμμορίας των χρηματοκιβωτίων» …



Στα χέρια της ΕΛΑΣ έπεσαν 15 μέλη της «συμμορίας των χρηματοκιβωτίων», τέσσερα εκ των οποίων αρχηγικά, μετά από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε διάφορες περιοχές του Λεκανοπεδίου όπως η Καλλιθέα, ο Ασπρόπυργος, το Μενίδι καθώς και ο οικισμός του στρατοπέδου Καποτά

Η συμμορία διέπραττε ληστείες και διαρρήξεις σε εταιρείες και οικίες, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, της Βοιωτίας, της Φθιώτιδας και της Εύβοιας, από τις οποίες αφαιρούσε κυρίως χρηματοκιβώτια τα οποία περιείχαν χρήματα, κοσμήματα και λοιπά τιμαλφή.

Οι 14 από τους συλληφθέντες είναι Έλληνες ομογενείς από ανατολικές χώρες, ηλικίας από 18 έως 40 ετών, και ο ένας είναι Αλβανός 26 ετών. Παράλληλα, ταυτοποιήθηκαν άλλα πέντε μέλη της συμμορίας, επίσης Έλληνες ομογενείς από ανατολικές χώρες, ηλικίας από 20 έως 30 ετών, οι οποίοι αναζητούνται.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εξιχνιάστηκαν περισσότερες από 100 ληστείες και διαρρήξεις σε βάρος εταιρειών και οικιών. Οι περισσότεροι από τους κατηγορούμενους έχουν πλούσιο ποινικό παρελθόν και έχουν απασχολήσει επανειλημμένως την αστυνομία για παρόμοιες εγκληματικές ενέργειες. Ταυτόχρονα, εξετάζεται η συμμετοχή τους σε εκατοντάδες ληστείες και διαρρήξεις, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, πρόκειται να οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:11:25, Σάββατο, 06 Μαΐου 2017 11:11).


Επί τέλους η αστυνομία τα κατάφερε και συνέλαβε τους περισσότερους από τους εγκληματίες.

Τώρα λογικά είναι η σειρά της ανεξάρτητης δικαιοσύνης να τους βγάλει έξω. Το ότι οι  περισσότεροι διώκονταν ήδη για εγκληματικές ενέργειες, είναι παντελώς άσχετο.

Έχουμε και μερικές ερωτήσεις κρίσεως:
1.    Γιατί λειτουργεί ακόμα το στρατόπεδο ΚΑΠΟΤΑ για σεισμόπληκτους;
2.    Ποιος κατοικεί εκεί; Τους γνωρίζουν οι αρχές    
3.    Πως οι εγκληματίες έφαγαν περί το 10.000.000 € και κανείς από τα εντεταλμένα όργανα της Δημοκρατίας δεν κατάλαβε τίποτε;
4.    Πως κατάφεραν οι εγκληματίες να κάνουν 145 ένοπλες ληστείες πριν συλληφθούν;
5.    Που βρίσκονται τα κλεμμένα χρηματοκιβώτια; Εντοπίστηκαν;
6.    Γιατί δε δίδονται στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των εγκληματιών;
7.    Και  άλλα περίεργα

Οι νομοταγείς πολίτες βρίσκονται περικυκλωμένοι από εγκληματίες που δρουν πλέον ανεξέλεγκτα στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου