Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

Ενημέρωση, πληροφόρηση, παραπληροφόρηση κα. …

Θέμα λαμπρόν για το εν χειμερία - προφανώς - νάρκη ευρισκόμενο ΕΣΡ.

Παρακαλούμε λοιπόν το εξαιρετικό και πλουσιοπάροχα αμειβόμενο ΕΣΡ να μας ξεκαθαρίσει τι είναι ενημέρωση, τι πληροφόρηση και τι αποτελεί παραπληροφόρηση, ψεύτικες ειδήσεις, προπαγάνδα, προσωπική άποψη, σχόλιο, προσπάθεια κατεύθυνσης της σκέψης ακροατών/τηλεθεατών συγκεκριμένες απόψεις και απόκρυψη της αλήθειας και τους μηχανισμούς και τα σενάρια μέσω των οποίων επιτυγχάνονται. Και όλα αυτά με παραδείγματα απλά και κατανοητά για τους πολίτες..

Επίσης παρακαλούμε να υπάρχει επαρκής και ευανάγνωστη σήμανση για το τι είναι  το κάθε τι που παρουσιάζεται στις οθόνες, ως εικόνες ή βίντεο.

Παρακαλούμε επίσης να υπάρχει σήμανση για την έναρξη, λήξη και διάρκεια της περιόδου διαφημίσεων και επί ποινή προστίμων και επιβολής σιωπής, όταν παρουσιάζονται εικόνες και βίντεο παλιότερων γεγονότων χωρίς ένδειξη.

Αυτά προς το παρόν. Αλλά μήπως περιμένουμε ηλιθίως απαντήσεις;
Δημοσίευση σχολίου