Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Μια αξιοπρόσεκτη πρόταση: Ο Δικαστικός τουρισμός …

Μετά τις εξαιρετικές πρωτοβουλίες που ανέλαβε η συμπαθέστατη υπουργός Τουρισμού για την ανάπτυξη του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ και άλλων μορφών του, προτείνουμε και την ανάπτυξη του ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ.  

Φανταστείτε να μπορούν όλοι οι κατηγορούμενοι της Ευρώπης (σε πρώτη τουλάχιστον φάση) να μεταφέρουν τις δίκες τους στην Ελλάδα, όπου η τυφλή Δικαιοσύνη απονέμεται με θρησκευτική προσήλωση στα ατομικά δικαιώματα και στις αρχές του εξαιρετικά σύγχρονου και προοδευτικού νομικού μας πολιτισμού.

Θα πλημμυρίσουμε από υποθέσεις και θα εισρεύσουν στα ταμεία του Ελληνικού κράτους εκατομμύρια επί εκατομμυρίων, αν λάβει κανείς υπόψη του τις τεχνικές των συνεχών αναβολών και των απαραίτητων μεγάλων χρόνων αναμονής.

Οι δικηγόροι θα αυξήσουν το πελατολόγιό τους, οι κατηγορούμενοι θα κυκλοφορούν ελεύθεροι και θα καταναλώνουν, τα δικαστήρια θα εκσυγχρονιστούν λόγω απαιτήσεων των κατηγορουμένων και το κυριότερο οι κατηγορούμενοι λόγω των αναβολών και των μεγάλων χρόνων θα χρειάζεται να επενδύουν και προσλαμβάνουν και υπαλλήλους. Λογικά θα πρόκειται όπως λένε και οι σημερινοί Έλληνες, για μια γουίν-γουίν κατάσταση (αγγλιστί win-win), όπου όλοι δηλαδή θα είναι κερδισμένοι.

Δεν είναι  καταπληκτικό;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου