Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Ξεκινούν ηλεκτρονικές κατασχέσεις θυρίδων, μετοχών και αμοιβαίων



Τους ιδιοκτήτες που δεν έχουν δηλώσει τα ακίνητα που κατέχουν στην εφορία αναζητούν οι ελεγκτές του υπουργείου Οικονομικών.

Σύμφωνα με το επιχειρησιακό σχέδιο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) μέχρι το τέλος του έτους θα είναι έτοιμο το σχέδιο εντοπισμού υπόχρεων σε υποβολή Ε9. Μάλιστα, το κτηματολόγιο αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά το έργο της εφορίας για τον εντοπισμό των ιδιοκτητών που «ξέχασαν να δηλώσουν τα ακίνητά τους. Ταυτόχρονα, η ΑΑΔΕ αναμένει την ψήφιση διατάξεων που θα επιτρέψουν μαζικές κατασχέσεις θυρίδων και χρηματοοικονομικών προϊόντων με ηλεκτρονικό τρόπο. Αυτή τη στιγμή οι διαδικασίες γίνονται χειρόγραφα, με αποτέλεσμα να καθυστερεί σημαντικά ο εντοπισμός των περιουσιακών στοιχείων των φορολογουμένων που είτε έχουν αποκρύψει εισοδήματα από την εφορία είτε έχουν μεγάλες οφειλές … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 20 06:33 Μάιου 2017).

Όλο θα και θα ...

Αλλά γιατί δε θέλετε να υλοποιήσετε την απόφαση και το Νομό του 2011 περί συνδέσεως των ταμειακών μηχανών με το ΤΑΞΙΣ; Προφανώς τα φιλαράκια σας οι ψηφοφόροι δε το θέλουν και δε σας αφήνουν. Ή μήπως τον ξεχάσατε; Ή κάνουμε λάθος.

Αλήθεια και πως ξεχνά κανένας να δηλώσει το ακίνητό του όταν ο νόμος επιβάλλει να κατατεθούν τα συμβόλαια στην εφορία; Ή οι κκ. εφοριακοί έχουν δικούς τους νόμους και μεθόδους συναλλαγής ή οι κκ. συμβολαιογράφοι έχουν δικό τους μηχανισμό και διαδικασίες. Αφήστε και τα εξαιρετικά υποθηκοφυλακεία. Έτσι για να μην ξεχάσουμε κανένα κρίκο της αλυσίδας της κραταιάς κρατικής διαπλοκής.

ΥΓ: Αλήθεια, ας μας εξηγήσει κάποιος από τους κέρβερους της προστασίας του δημοσίου συμφέροντος πως θα γίνεται η κατάσχεση του περιεχομένου των θυρίδων, των ανώνυμων μετοχών και των αμοιβαίων;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου