Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο, 27 Μαΐου 2017

Εξαιρετική προσπάθεια εξασφάλισης ψήφων εν όψει εκλογών …

Αυτός είναι ο τίτλος της ανάρτησης στο Ημερολόγιο Ασκληπιείο Πάρκο Αθηνών, που καταγράφει εξελίξεις στη δημιουργία ενός Σύγχρονου Ασκληπιακού Πάρκου στην περιοχή του Μητροπολιτικού Πάρκου Γουδή. Διαβάστε την στο http://athensasclepieionpark.blogspot.gr/2017/05/blog-post_27.html 

Αφορμή είναι το Μνημόνιο που υπέγραψε ο πολύς αν. υπουργός Περιβάλλοντος κ. Σωκράτης Φάμελλος, προκειμένου - κατά την ανακοίνωση του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας - να ξεκινήσουν οι διεργασίες της 4-πλης ανάπλασης που υπόσχονται για την πόλη των Αθηνών.


Πιστεύουμε ότι οι υποσχέσεις θα παραμένουν υποσχέσεις και η Αθήνα θα εξακολουθήσει να πορεύεται έτσι χωρίς στόχους, προγραμματισμό και κατεύθυνση, μια ταλαιπωρημένη πόλη που όλοι οι αρμόδιοι ασελγούν κατά καιρούς επάνω της, χωρίς να μεταβάλλουν ουσιαστικά τίποτε προς το καλύτερο.


Και μακάρι να κάνουμε λάθος. Αλλά το ξαφνικό πάθος του πρωθυπουργό μας για το γήπεδο αφήνει πενιχρά μόνον περιθώρια αισιοδοξίας.


ΥΓ: Διαβάστε και την ανάρτηση που αλιεύσαμε στις 14:10 από το msn.gr 
http://www.msn.com/el-gr/sports/soccer/%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CF%8D-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CF%85-%C2%AB%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CF%89%CF%83%CE%B5%C2%BB-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%BF%CF%85%CE%B4%CE%AE/ar-BBBzCfB?li=AA5aan&ocid=spartandhp  
Δημοσίευση σχολίου