Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

Μια απλή και κατανοητή πρόταση προς τους συμπολίτες μας …

Τώρα που όλοι μας έχουμε πλέον ένα έξυπνο κινητό τηλέφωνο στη τσέπη μας, μπορούμε ευκολά και σχεδόν χωρίς πρόσθετη δαπάνη να καταγράφουμε τα στραβά και τα ανάποδα και να τα στέλνουμε στους αρμοδίους, μήπως και φιλοτιμηθούν και τα διορθώσουν και διορθωθούν και αυτοί μαζί τους.

Βέβαια αυτό θα έπρεπε να το κάνουν χωρίς ουρές, επισήμανση, σπρώξιμο, διαμαρτυρίες, υποδείξεις και καβγά, αν πρόκειται για επαγγελματίες και κατάλληλους ανθρώπους στη κατάλληλη θέση. Αλλά αυτά συμβαίνουν μόνον στην Εσπερία.

Εδώ είναι  Ελλάδα και κάθε ανίκανος, χωρίς γνώσεις και ίσως βλάξ κατέχει δημόσια και υπεύθυνη θέση.
Δημοσίευση σχολίου