Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

Αυτόφωρη διαδικασία για προσβολή περιβάλλοντος, ζητεί αντεισαγγελέας του Α.Π. …

Tην αυτόφωρη διαδικασία σε περίπτωση πυρκαγιάς, απόρριψης λυμάτων, εκπομπής ρύπων και ό,τι άλλο προσβάλλει το περιβάλλον ζητεί ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας από τους συναδέλφους του εισαγγελείς Εφετών και Πρωτοδικών με εγκύκλιό του.

Eurokinissi/ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Στην εγκύκλιο ο εισαγγελικός λειτουργός παρέχει οδηγίες για την ποινική αντιμετώπιση προσβολών κατά του περιβάλλοντος και ζητεί την εγρήγορση και την άμεση παρέμβαση των αρχών όταν προσβάλλεται το περιβάλλον.

Παράλληλα, καλεί τις αρχές να επιδεικνύουν αδιάλειπτο ενδιαφέρον στην πρόληψη και τον κολασμό αξιοποίνων πράξεων κατά του περιβάλλοντος. (NAYTEMPORIKH, UPD:20:05, Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017 19:59).


Μετά την εγκύκλιο του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Βασίλης Πλιώτα το Περιβάλλον στην Ελλάδα, μπορεί να κοιμάται ήσυχο.

Μήπως ξέχασε να μας πει ο κ. αντιεισαγγελεύς πως θα εφαρμοστεί η ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ περιβαλλοντική νομοθεσία και από ποιόν; Ας ελπίσουμε ότι η παράλειψη είναι των κκ. δημοσιογράφων και όχι του κ. Πλιώτα.

Το Περιβάλλον στην Ελλάδα, η ανοιχτή και προσβάσιμη από όλους χωματερή δεν πρόκειται να δει καμιά μεταβολή. Η ρύπανση εγκεφάλου των Ελλήνων δεν αναχαιτίζεται με τίποτε.

Η εγκύκλιος του κ. αντιεισαγγελέως απλώς, έπεα πτερόεντα.
Δημοσίευση σχολίου