Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017

Γήπεδο ή άλλες προοπτικές για το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή …

Διαβάστε την πρόταση μας στο Ημερολόγιο Ασκληπιείο Πάρκο Αθηνών στο http://athensasclepieionpark.blogspot.gr/2017/05/blog-post_3.html .

Η πρόταση του πρωθυπουργού μας κ. Αλέξη Τσίπρα είναι παράλογη (για να χρησιμοποιήσουμε ήπια έκφραση) με την οποία συντάχθηκε ασμένως και ο κατ΄ εμάς ανύπαρκτος πλέον δήμαρχος Αθηναίων, αποδεικνύει τη στενή οπτική των ανδρών και γεννά βάσιμες υποψίες διαπλοκής. Επί πλέον απαιτεί μεταβολή του υφιστάμενου νομικού πλαισίου και άφθονα χρήματα, σε μια Ελλάδα που έχει ανάγκη παραγωγικών επενδύσεων και δημιουργίας πραγματικά παραγωγικών θέσεων εργασίας σε προηγμένους επιστημονικούς και τεχνολογικούς τομείς αιχμής της σύγχρονης ζωής.

Παρακαλούμε να διατυπωθούν και άλλες απόψεις και σχόλια, ώστε  να συμβάλλουν με το τρόπο αυτό και οι νομοταγείς και δημιουργικοί πολίτες, στη δημιουργία μας σύγχρονης Ελλάδα, μακριά από τα ξεπερασμένα παλιά «αναπτυξιακά» μοντέλα.
Δημοσίευση σχολίου