Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

Το νέο παιχνιδάκι στα χέρια των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ …

Ονομάζεται γήπεδο ΠΑΟ.

Οι ταξιαρχίες είναι  έτοιμες και ετοιμάζουν την επίθεσή τους. Φαίνεται στρατηγός να έχει οριστεί ο αν. υπουργός κ. Σωκράτης Φάμελος. Αλλά σύμφωνα με τις χθεσινές δηλώσεις της κυβερνήσεως ότι αναλαμβάνει ο κ. πρωθυπουργός όλες τις μεγάλες επενδύσεις, θα δούμε προσεχώς πράματα και θάματα.

Προτείνουμε να διαβάσετε τις σχετικές ειδήσεις στο http://athensasclepieionpark.blogspot.gr/2017/05/blog-post_5.html .

Είναι κρίμα που ο κ. πρωθυπουργός εκτίθεται τόσο εύκολα και σε τέτοιες συνθήκες, σε μια υπόθεση που μάλλον είναι  χαμένη προκαταβολικά.

Εμείς προτείνουμε να αποσυρθεί τάχιστα και χωρίς δεύτερες σκέψεις και να επιχειρήσει ο κ. πρωθυπουργός να συμβάλλει στη δημιουργία γηπέδου στον Ελαιώνα, αλλά με διαφάνεια, κριτήρια βιωσιμότητας της επένδυσης και καθαρές επιχειρηματικές πρωτοβουλίες της Ανώνυμης Εταιρείας Παναθηναϊκός.

Το σενάριο με τη μεσοβέζικη και προκλητική ερμηνεία της αναγκαιότητας κατασκευής γηπέδου σε δημόσιο χώρο για λογαριασμό δήθεν του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, αλλά που τελικά  θα χαριστεί ως δώρο σε επιχειρηματίες ή ολιγάρχες για να διαφεντεύουν την Αθήνα, πρέπει να εγκαταλειφθεί άμεσα. Και προτού γελοιοποιηθεί ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας.
Δημοσίευση σχολίου