Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Απαράδεκτη κάλυψη γεγονότος από έγκυρη εφημερίδα …

Είμαστε της άποψης ότι για το θέμα πρέπει να επιληφθεί το ΕΣΡ.

Βρίσκουμε την κάλυψη από την εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ μονομερή και απροκάλυπτα υπέρ των θέσεων του ΚΚΕ, ενώ θα έπρεπε να υπάρχει και αναφορά στις πρακτικές του ΚΚΕ και την αδυναμία της πολιτείας και των πολιτών να διαφωνήσουν με τις πρακτικές και τις μεθόδους του. Και όλα αυτά βέβαια βάσει των Νόμων και της δεοντολογίας.

Τι λέει η συνεργάτις της εφημερίδας κα Τάνια:

Βίαιη επίθεση Τζήμερου κατά περιφερειακής συμβούλου
ΤΑΝΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ



«… Προπηλάκισε και στη συνέχεια χτύπησε την περιφερειακή σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης (ΚΚΕ) Αλεξάνδρα Μπαλού ο Θάνος Τζήμερος (επίσης περιφερειακός σύμβουλος) κατά τη διάρκεια του περιφερειακού συμβουλίου χθες, με θέμα συζήτησης τους δασικούς χάρτες. Η κ. Μπαλού, απευθυνόμενη στον Θάνο Τζήμερο, του ζήτησε τον λόγο για το γεγονός ότι εισερχόμενος στην αίθουσα είχε σκίσει τις αφίσες του ΚΚΕ με τις οποίες καλούνταν οι εργαζόμενοι σε απεργία … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ 12.05.2017 : 08:24).

Απαράδεκτη ήταν κατά τη γνώμη μας και η συμπεριφορά στων δημοσιογράφων Λυριτζή και Οικονόμου στην άλλη επιχείρηση του συγκροτήματος το Σκάι TV. Προτείνουμε σε όλους να δουν τα σχετικά βίντεο και να αποφανθούν οι ίδιοι για την είδηση, την παρουσίαση της, τη συμπεριφορά των δημοσιογράφων και τα θέματα της ελευθεροτυπίας και της δεοντολογίας.

Συμφωνούμε απόλυτα με τον κ Τζήμερο για την παράλογη αφισσορύπανση που προκαλεί πρωτίστως το ΚΚΕ και τα άλλα αριστερά κόμματα, κινήσεις και συλλογικότητες (κατά την ορολογία ΣΥΡΙΖΑ). Οι τακτικές αυτές που ανάγονται στις αρχές του αιώνα πρέπει πει να σταματήσουν. Αλλά οι αρχές μάλλον βολεύονται ή και το πιθανότερο φοβούνται, όπως εμείς ως πολίτες, το μένος των ανεξέλεγκτων προστατών της ιδιόμορφης δημοκρατίας, εν ονόματι της οποίας κάνουν ότι θέλουν, κατά παράβαση Νόμων και αρχών.

2 σχόλια:

  1. Ηρθε ο καιρος να ξεπερασουμε ολοι τους φοβους μας. Δεν αντεχουμε αλλο να ανεχομαστε και να υποκυπτουμε στο θρασος και την επιβολη της ανομιας τους. Ο Θανος Τζημερος ειναι ενας κανονικος ανθρωπος με υψηλο αισθημα ευθυνης και τολμη για να υπερασπιζεται τα αυτονοητα. Ολα αυτα που εμεις οι ιδρυματοποιημενοι, θεωρουμε αδιανοητα. Τον ακολουθω και τον ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κώστας Πετρίδης16 Μαΐου 2017 στις 2:42 π.μ.

    Είστε η ζωντανή απόδειξη πως η φωνή της λογικής δεν έχει χαθεί στην χώρα μας και σας ευχαριστώ για αυτό. Και την δημοσιογράφο αλλά και τον κ Θάνο Τζημερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή