Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017

Ερώτημα 300ο .. για θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος ...

Δεν θα πρέπει να υπάρχουν πολύ σύντομα βίντεο και μηνύματα κοινωνικού περιεχομένου παράλληλα με διαφημίσεις στα ΜΜΕ και στο διαδίκτυο; Και μάλιστα να υπάρχει μια αποδεκτή από όλους αναλογία, ας πούμε ένα κοινωνικό μήνυμα για κάθε 10 διαφημιστικά μηνύματα.

Τα μηνύματα μπορεί να είναι για ρύπανση, ασφάλεια, προστασία του περιβάλλοντος, δασικές πυρκαγιές, ζώα, πράσινο, δημόσιο χώρο, προστασία και φροντίδα ατόμων με περιορισμένες δυνατότητες κλπ., κλπ.
Δημοσίευση σχολίου