Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017

Ερώτημα 303ο ... για τα σκουπίδια και πάλι …

Ξεκίνησαν οι τέως εργαζόμενοι και συμβασιούχοι που έληξαν οι συμβάσεις τους βάσει του Νόμου, κατέλαβαν παρανόμως τις υπηρεσίες καθαριότητος των δήμων και σε αγαστή συμπαιγνία με τους άλλους εργαζόμενους κάνουν διακοπές, προφανώς με εξασφαλισμένο το μεροκάματο. Κανείς βέβαια δεν θέλει να παραδεχτεί ότι οι εργαζόμενοι πριν τους ανατεθούν καθήκοντα, είναι  ιδιώτες.

Βρήκε και την ευκαιρία η κυβέρνηση και ξιφουλκεί εναντίον της ανάθεσης της αποκομιδής των απορριμμάτων σε ιδιώτες.

Λογικά είναι  ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ οποιαδήποτε απαγόρευση σε άλλους ιδιώτες ή επιχειρήσεις ιδιωτών να αποκλείονται από την δυνατότητα παροχής υπηρεσιών και στο δημόσιο και την αυτοδιοίκηση.
Δημοσίευση σχολίου