Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017

Τόπε και τοκάνε …

Ηχηρές απουσίες στην εκδήλωση Θάνου για τα 182 χρόνια του Αρείου Πάγου

Με ηχηρές απουσίες και περιορισμένη συμμετοχή δικαστικών πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας (Χίλτον) η εκδήλωση για τα 182 χρόνια από την ίδρυση του Αρείου Πάγου που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της απερχόμενης Προέδρου του ανωτάτου δικαστήριου εν μέσω αντιδράσεων εντός και εκτός δικαιοσύνης σχετικά με τη σκοπιμότητα της εν λόγω εκδήλωσης και κυρίως την χρηματοδότηση της … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 10 Ιουνίου 2017).
Τίποτε τελικά δε τους σταματά. Αν βάλουν κάτι στη γκλάβα τους το υλοποιούν ότι και να γίνει. Ακόμα και αν πάνω από 1.000.000 άνεργοι και άλλοι τόσοι τουλάχιστον δυστυχούντες εκλιπαρούν για ένα μεροκάματο για να θρέψουν τα παιδιά τους.

Η κυριούλα που προσπαθεί απεγνωσμένα να ψηλώσει σκαρφαλωμένη στους θαυμαστούς κοθόρνους της, θα μείνει στην Ιστορία για την ακαταλληλότητά της και το διασυρμό του λειτουργήματός της. Στα μάτια τουλάχιστον των νομοταγών πολιτών.

Ντροπή.
Δημοσίευση σχολίου