Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017

Προς τον εξαιρετικά αποτελεσματικό πρωθυπουργό μας κ Αλέξη Τσίπρα …

Αξιότιμε,

τώρα που εξασφαλίσατε αυτό που θέλατε στο Ευρογκρούπ της 15ης Ιουνίου 2017 και αφού οι Θεσμοί συνομολόγησαν την πλήρη συμφωνία τους με τους υψηλούς στόχους που είχατε θέσει εδώ και 18 μήνες των σκληρών διαπραγματεύσεων, προτείνουμε να ξεκινήσετε την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και το αναπτυξιακό σας πρόγραμμα, με επίθεση εναντίον των σκουπιδιών και την απορρύπανση της Ελλάδος.

Η στρατηγική αυτή – όπως είναι  προφανές – θα απασχολήσει μεγάλο αριθμό εργαζομένων, θα προσδώσει στη χώρα ευρωπαϊκή όψη, θα επιφέρει αύξηση της αξίας και την προστασία της περιουσίας των Ελλήνων και του δημοσίου και θα συμβάλλει αποφασιστικά στη βελτίωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Ως παράδειγμα διαβάστε το http://simpleandclear.blogspot.gr/2013/05/blog-post_18.html και το http://simpleandclear.blogspot.gr/2014/09/blog-post_54.html .

Θα είναι  μια win win κατάσταση, όπως και εσείς συχνά αναφέρετε στις επίσημες δηλώσεις σας.

Αναμένουμε.  
Δημοσίευση σχολίου