Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Υπεγράφη η απόφαση ανακήρυξης του προσωρινού αναδόχου για το Αεροδρόμιο Καστελίου …

«Σήμερα γίνεται πραγματικότητα ένα έργο που δοκιμάστηκε από τις πολυετείς εμπλοκές και καθυστερήσεις εξαιτίας των ατελέσφορων σχεδιασμών και της αναποτελεσματικότητας των πολιτικών δυνάμεων που χειρίστηκαν την τύχη του στο παρελθόν, η χώρα γυρίζει σελίδα και μαζί και τα έργα υποδομών που πλέον σχεδιάζονται και υλοποιούνται σε άλλη λογική» δήλωσε ο κ. Σπίρτζης

capital.gr

Την ολοκλήρωση της διεθνούς διαγωνιστικής διαδικασίας για το αεροδρόμιο Καστελίου ανακοίνωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, υπογράφοντας την απόφαση για την ανακήρυξη του προσωρινού αναδόχου της σύμβασης παραχώρησης για τη «Μελέτη, Κατασκευή, Χρηματοδότηση, Λειτουργία Συντήρηση και Εκμετάλλευση του Νέου Διεθνούς Αερολιμένα Κρήτης καθώς και Μελέτη, Κατασκευή και Χρηματοδότηση των οδικών συνδέσεων αυτού» … (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:16:00, Τρίτη, 30 Μαΐου 2017 14:49).

Προφανώς σπάμε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. 17 χρόνια για να φθάσει ο διαγωνισμός για την ανάθεση της κατασκευής του νέου αεροδρομίου Ηρακλείου, σε μάλλον τελική φάση, αλλά όχι και το τέλος.
Ελλάς το μεγαλείο σου. Σπεύδε βραδέως.

Το δικό μας ερώτημα είναι ποια είναι τα σχέδια της Περιφέρειας Κρήτης και του δήμου Ηρακλείου για το παλαιό αεροδρόμιο και πως σχεδιάζουν να αξιοποιήσουν την έκταση. Λογικά η κυβέρνηση δεν πρέπει να έχει κανένα ρόλο.

Ελπίζουμε να μην πρόκειται για ένα νέο "Ελληνικό" και να απομονώσουν όλους τους άθλιους Έλληνες που θα προτάξουν με τη γνωστή μέθοδο τα στήθη τους, εναντίον της αξιοποίησης και του μετασχηματισμού της πόλεως του Ηρακλείου σε ένα δυναμικό και σύγχρονο ευρωπαϊκό δήμο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου