Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017

Νέα κόλπα με τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα …

Τώρα όλοι οι μάγκες συνασπίστηκαν και ανακάλυψαν ότι το θέμα που προέχει είναι τα λάθη και η απαίτηση να ασφαλιστούν και αυτοκίνητα που δεν θα έπρεπε.

Κα φυσικά κανένας από τους διαπλεκόμενους «δημοσιογράφους» της φωτιάς δεν αναφέρεται στο μείζον θέμα των κυκλοφορόντων ανασφάλιστων αυτοκινήτων και τις ελληνικές μαγκιές να μην πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους.

Αμέσως το ηλίθιο ή μάλλον το στρατευμένο σύστημα έδωσε παράταση και έτσι για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν θα πηγαίνει κανένας πλέον να ασφαλιστεί, νομίμως!.

Έτσι γίνονται οι δουλειές. Πρώτα από όλα οι ψηφοφόροι. Και οι Νόμοι και οι κανόνες στο πυρ το εξώτερον.

Αυτή δεν είναι Δημοκρατία. Είναι οχλοκρατία με αρχηγούς τη κυβέρνηση, τη δημόσια και τους διαπλεκόμενους επίσημους μαφιόζους.
Δημοσίευση σχολίου