Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Τους προσέλαβαν αλλά δεν έχουν τι να... κάνουν


Από τον σεισμό στη Λέσβο κατέρρευσε ένα σχολείο στο χωριό Βρίσα και αντί να εξηγήσει κάποιος γιατί δεν γίνονται οι περιβόητοι προσεισμικοί έλεγχοι για τους οποίους προσλήφθηκαν επιπλέον υπάλληλοι, δόθηκε εντολή στις ΚΤΥΠ να στείλουν κλιμάκιο κατόπιν εορτής για να καταγράψει τις ζημιές! 
·«Σας παρακαλώ να μου αναθέσετε κάποια εργασία, γιατί γνωρίζετε προφανώς ότι τους τελευταίους μήνες προσέρχομαι καθημερινά στη θέση μου, αλλά δεν έχω κανένα απολύτως αντικείμενο». Η κ. Ιωάννα Κοντούλη έχει λάβει προσφάτως τουλάχιστον δύο επιστολές υπαλλήλων της που της ζητούν εναγωνίως να τους αναθέσει κάποια δουλειά να κάνουν. «Και γιατί αυτό είναι είδηση;» θα αναρωτηθούν κάποιοι. Κάθεστε; Η κ. Ιωάννα Κοντούλη δεν είναι διευθύντρια ιδιωτικής εταιρείας, ούτε ιδιοκτήτρια ενός δικού της μαγαζιού. Είναι η διορισμένη πρόεδρος ενός δημόσιου οργανισμού, ο οποίος, όπως θα διαπιστώσετε, αποτελεί case study της παράνοιας που εξακολουθεί να επικρατεί στο ελληνικό Δημόσιο εν έτει 2017 … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΕΛΛΑΔΑ 26.06.2017 : 15:32).

Μα δεν είναι η πρώτη φορά. Το καθεστώς των τεμπέληδων, άχρηστων (κυριολεκτικώς) και χωρίς αντικείμενο τακτικώς μισθοδοτούμενων υπάλληλων, είναι γνωστό από καταβολής του δημοσίου στην Ελλάδα.

Εμείς προτείναμε μια απλή όσο και αποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματος το 2010 – βλέπετε http://simpleandclear.blogspot.gr/2010/11/blog-post_8098.html

Την πρότασή μας έχουμε στείλει σε όλους τους αρμοδίους από τότε, αλλά τα ιερά τέρατα της τεμπελιάς και του κηφηναριού δεν τα πειράζει κανείς. Έχουν βλέπατε το δικαίωμα ψήφου και σε αυτούς υπολογίζουν οι άχρηστοι και ανέντιμοι πολιτικοί που μας κυβερνούν.

Μήπως θα μπορούσε τώρα, έστω μετά τρία σχεδόν χρόνια στη εξουσία να την υιοθετήσει η εξαιρετική και λαοπρόβλητη κυβέρνηση του μοναδικού ευρωπαίου ηγέτη πρωθυπουργού μας κ. Αλέξη Τσίπρα; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου