Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Εθνική Τράπεζα: Η Ελλάδα μπορεί να αναδειχθεί σε διεθνές κέντρο ανώτατης εκπαίδευσης …

Τη δυνατότητα η Ελλάδα να αναδειχθεί σε διεθνές κέντρο ανώτατης εκπαίδευσης, αξιοποιώντας την διεθνώς εκρηκτική αύξηση των φοιτητών που επιλέγουν να σπουδάσουν στο εξωτερικό, την ιστορικά αναγνωρισμένη υπεροχή της ελληνικής Παιδείας και την ύπαρξη σημαντικής ακαδημαϊκής διασποράς, επισημαίνει νέα μελέτη που συνέταξε η Διεύθυνση Οικονομικής Ανάλυσης της Εθνικής Τράπεζας.

Βασικό συμπέρασμα της ανάλυσης είναι, ότι πέρα από την άμεση εισροή πόρων από τους αλλοδαπούς φοιτητές, η αναβάθμιση του τομέα ανώτατης εκπαίδευσης θα μετασχηματίσει την Ελλάδα σε οικονομία έντασης γνώσης, αυξάνοντας σημαντικά τον δυνητικό ρυθμό ανάπτυξής της (κατά 1-2 ποσοστιαίες μονάδες ετησίως, την πρώτη δεκαετία έντονων μεταρρυθμίσεων και κατά περίπου 1⁄2 ποσοστιαίας μονάδας ετησίως μεσοπρόθεσμα) … (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ UPD:17:56, Τρίτη, 30 Μαΐου 2017 16:56).

Φυσικά κανείς αρμόδιοι με προεξέχοντα τον υπουργό Παιδείας κ. Κώστα Γαβρόγλου δε διαβάζει τι γράφεται ούτε και είναι σε θέση να αξιοποιήσουν τίποτε και για κανένα λόγο.

Σε όσους ενδιαφέρονται για το αντικείμενο υπενθυμίζουμε τις σχετικές αναρτήσεις http://athensasclepieionpark.blogspot.gr/2017/05/blog-post_3.html και http://simpleandclear.blogspot.gr/2017/05/blog-post_53.html , ενώ υπάρχουν στο Ημερολόγιο Απλά και Κατανοητά και άλλες ενδιαφέρουσες (κατά την άποψή μας).

Οι φιλοπρόοδοι, καινοτόμοι και με διάθεση εκσυγχρονισμού νομοταγείς Έλληνες πολίτες πρέπει άμεσα να περάσουν στην αντεπίθεση και να ρίξουν στο Καιάδα, όλους τους σκοταδιστές που επικρατούν σήμερα στο δημόσιο βίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου