Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

Ολλανδία: Όλα τα τρένα λειτουργούν πλέον με αιολική ενέργεια …

Από την 1η Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους, όλες οι δημόσιες αμαξοστοιχίες τρένων στην Ολλανδία κινούνται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας,


και συγκεκριμένα από ηλεκτρισμό που παράγεται από αιολική ενέργεια … (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ UPD:00:15, Τρίτη, 06 Ιουνίου 2017 00:05).

Άχρηστοι άνθρωποι. Καταναλίσκουν τους ανέμους χωρίς λόγο και αιτία.

Δεν καταναλίσκουν πετρέλαιο και έτσι φέρνουν σε δύσκολη θέση τις πετρελαιοπαραγωγικές χώρες του πλανήτη.

Δεν βλέπουν την Ελλάδα. Και δεν καταλαβαίνουν ότι ο Αίολος είναι Θεός και του οφείλουμε άπειρο σεβασμό και δεν τον βάζουμε να δουλεύει ασταμάτητα.
Δημοσίευση σχολίου