Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017

Ήκιστα πειστικές εξηγήσεις από τον υπουργό κ. Καημένο …

Χθες 26 Ιουνίου 2017, παρακολουθήσαμε στη Βουλή μια ακόμα από εκείνες τις συνεδριάσεις που αφήνουν πικρή γεύση στους πολίτες, ότι όλα είναι ένα θέατρο εντυπώσεων, κανείς αρμόδιος δεν είναι  υπεύθυνος για τίποτε, μπορεί να λέει ότι θέλει και μην απαντά ποτέ και ευθέως στις νομίμως τιθέμενες ερωτήσεις στη Βουλή των Ελλήνων, ότι οι πολίτες είναι απλά κομπάρσοι και ανάξιοι οποιασδήποτε λογικής και υπεύθυνης συμπεριφοράς και οι κατέχοντες την εξουσία είναι πάντοτε καβάλα στο άλογο της αυθαιρεσίας και δεν υπάρχουν μηχανισμοί επιβολής του Νόμου και της Λογικής.

Δεν ισχύουν δηλαδή για τους πολιτικούς όλα εκείνα που ισχύουν για τους πολίτες και τους καθιστούν υποκείμενα των Νόμων, της δεοντολογίας και των χρηστών ηθών.

Η εικόνα των εκπροσώπων της κυβέρνησης στη Βουλή χθες ήταν αποκαλυπτική και αποκαρδιωτική. Το δε πάθος του κ. Κοντονή στο τέλος κάθε παρέμβασής του, απόλυτα ανάξιο υπουργού Δικαιοσύνης. 

Οι ελπίδες όλων των νομοταγών πολιτών επαφίενται πλέον στην αργόσυρτη και μάλλον  αμφισβητούμενη Δικαιοσύνη.
Δημοσίευση σχολίου