Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017

Τα σκουπίδια παραμένουν στους δρόμους …

… Τα σκουπίδια άρχισαν ήδη να συσσωρεύονται στους δρόμους της Αθήναςκαι άλλων μεγάλων δήμων της χώρας. Και έπεται συνέχεια, καθώς η ΠΟΕ-ΟΤΑ κλιμακώνει τις κινητοποιήσεις της μετά την άκαρπη συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 21 Ιουνίου 2017).
Η γνώριμη πλέον και οικεία εικόνα.

Τα σκουπίδια παραμένουν πρωτίστως στα μυαλά των θαυμασίων στελεχών της θεάρεστης κυβέρνησης του μοναδικού πρωθυπουργού μας κ. Αλέξη Τσίπρα. Μεταξύ των οποίων εξέχουσα θέση κατέχει ο πλούσιος, καπιταλιστής κομμουνιστής, αγέλαστος και με μονίμως ξινή έκφραση υπουργός Εσωτερικών κ. Πάνος Σκουρλέτης.

Οφείλουμε να ξαναπούμε την άποψή μας που διατυπώσαμε τον Οκτώβριο του 2007  στο http://simpleandclear.blogspot.gr/2007/10/blog-post_1066.html.

Οποιοδήποτε άλλη λύση θα έχει ως αποτέλεσμα να εξακολουθεί να είναι η Ελλάδα, τα κτήριά της και οι δημόσιοι χώροι βρώμικοι, αποκρουστικοί και ακαλαίσθητοι.
Δημοσίευση σχολίου