Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

«Στην επανάσταση της ψηφιακής οικονομίας ή καινοτομείς ή πεθαίνεις» ...«Πρέπει να δημιουργήσουμε αποτελεσματικά συστήματα, για να μπορούμε να συνδεόμαστε καλύτερα με τους καταναλωτές, με ανεπτυγμένες υπηρεσίες διανομής αλλά και εφοδιαστικές αλυσίδες», τονίζει στην «Κ» ο κ. Μπιλ Μακ Ντέρμοτ … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ 15:46, 2 Ιουνίου 2017).

Στου κουφού την πόρτα.

Τι και να ο κόσμος όλος βράζει σχετικά με τις προοπτικές των νεών τεχνολογιών. Τι και αν όλες οι έξυπνες χώρες προετοιμάζονται πυρετωδώς για την νέα πραγματικότητα που αναδύεται. Τι και να τα πανεπιστήμια και οι ερευνητικοί φορές εργάζονται νυχθημερόν δημιουργώντας νέες γνώσεις, τεχνολογίες και προϊόντα.

Εμείς εδώ στη νιρβάνα της υπανάπτυξης και της προκλητικής ένδειας γνώσεων σε επιστήμες, πολιτική κουλτούρα, ικανότητες διακυβέρνησης και οράματος για μια σύγχρονη και ευημερούσα κοινωνία δημιουργικών, πρωτοπόρων και καινοτόμων πολιτών.

Ο μεσαίωνας σε όλο του το μεγαλείο. Και το χείλος του γκρεμού μπροστά μας. 
Δημοσίευση σχολίου