Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

«Βουτιά» για τα ελληνικά ΑΕΙ στην παγκόσμια κατάταξη των καλύτερων πανεπιστημίων …


Ούτε ένα ελληνικό πανεπιστήμιο δεν περιλαμβάνεται στα πρώτα 400 καλύτερα του κόσμου σύμφωνα με την διεθνή κατάταξη QS World University Rankings για το 2018 στην οποία κατατάσσονται τα 959 κορυφαία πανεπιστημιακά διεθνώς.

Ακόμα και το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο, το πρώτο ελληνικό πανεπιστήμιο που συναντά κανείς στην κατάταξη, υποχώρησε από την 395η θέση που βρέθηκε το 2017 και περιλαμβάνεται πλέον στην ομάδα των θέσεων 401-410.

Υποχώρηση και για το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο που από την ομάδα 491-500 το 2017, πλέον συγκαταλέγεται στην ομάδα 501-550, όπως γράφει η Καθημερινή … (Πρώτο Θέμα, 09/06/201707:3515).

Ιδού ένα από τα μικρά και ασήμαντα θέματα που δεν απασχολούν το κραταιό υπουργείο Παιδείας και το τιτάνα συνταξιούχο, ομότιμο καθηγητή πανεπιστημίου και πλούσιο καπιταλιστή κομμουνιστή υπουργό κ. Κώστα Γαβρόγλου.

Προτεραιότητα είναι ο δημοκρατικός εκσυγχρονισμός κατά ΣΥΡΙΖΑ των ΑΕΙ και να μπορούν να αλωνίζουν ανενόχλητοι οι αναρχικοί, οι τραμπούκοι και οι βάνδαλοι, εις βάρος των επιστημών, των καθηγητών και των φοιτητών.

Τα ΑΕΙ πρέπει να μετατραπούν σε άσυλα ανιάτων. Και έτσι να δικαιωθεί –  έστω μετά θάνατον – και ο αλήστου μνήμης Πολ Πότ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου