Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

Υπάρχουν και άνθρωποι με κέφι, γνώσεις και δημιουργικότητα …

Παρακολουθήσαμε χθες την απονομή των βραβείων των καταστημάτων Public, για συγγράφεις, εκδοτικούς οίκους και νέα βιβλιοπωλεία.

Την εκπομπή παρακολουθήσαμε στο κανάλι Action24, αφού την εντοπίσαμε κατά τύχη.

Φρέσκος αέρας, σε μια κοινωνία που τελματώνεται σχεδόν υποχρεωτικά από τα την ανίκανη κυβέρνηση να δημιουργήσει αναπτυξιακές δυνατότητες και τα θλιβερά ΜΜΕ και τους ανίκανους και αμόρφωτους κυρίους που φέρουν το τίτλο του δημοσιογράφου, παριστάνουν τον ξερόλα και εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία στα συμφέροντα των επιχειρηματιών εργοδοτών τους.

Εύγε σε όλους τους συντελεστές και μπράβο σε όλους όσους τολμούν να κινηθούν αντίθετα στα θανατηφόρα ρεύματα του καιρού μας.

Ελπίζουμε να δούμε περισσότερες και ακόμα καλλίτερες εκδηλώσεις και να προβάλλουν τον πολιτισμό ως νέα εθνική αναπτυξιακή στρατηγική. 
Δημοσίευση σχολίου