Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017

Ερώτημα 310ο … Για τα ελληνικά πανεπιστήμια …

Ενώ η Ελλάδα έχει ανάγκη κατάργησης ακατάλληλων δραστηριοτήτων αλλά και συγκέντρωσης με σκοπό την δημιουργία «κρίσιμης μάζας» για την παραγωγή σημαντικών επιστημονικών και τεχνολογικών επιτευγμάτων, η κυβέρνηση θέλει να δημιουργήσει και νέα ανώτατα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα;

Και φυσικά όσο τα εκπαιδευτικά πρότυπα είναι χαμηλού επιπέδου, τόσο η ζήτηση θα αυξάνεται και η πολιτική θα εξουδετερώνει τη λογική και την επιστήμη.

Η μόνη εξήγηση είναι η χυδαία και απροκάλυπτη άγρα ψήφων ανθρώπων ή το βόλεμα ημετέρων, που τους ενδιαφέρουν μόνον η εξασφάλιση εισοδημάτων και δεν έχουν καμιά σχέση με τις προδιαγραφές λειτουργίας των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και των αναγκών της χώρας σε δραστηριότητες Ε&Τ.

Ήδη ο πόλεμος μεταξύ επιχειρηματιών και δημάρχων Σάμου και Σύρου ξέσπασε ανελέητος.
Δημοσίευση σχολίου