Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Το νέο φαινόμενο της επίσημης ή κρατικής τρομοκρατίας …

Ερντογάν: Πετρελαϊκές εταιρείες συμμετέχουν σε «ανεύθυνα μέτρα» των Ελληνοκυπρίων

Οι δηλώσεις Ερντογάν γίνονται δύο μέρες πριν την άφιξη της της εξέδρας με το τρυπάνι για τη γεώτρηση στο τεμάχιο 11 της κυπριακής ΑΟΖ, που θα κάνει η γαλλοϊταλική κοινοπραξία ΕΝΙ/Total.  
Ο Ερντογκάν μαινόμενος …
Μη αποδεκτό χαρακτήρισε ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν το γεγονός ότι ορισμένες εταιρείες ενέργειας συμβάλλουν σε «ανεύθυνα μέτρα της πλευράς των Ελληνοκυπρίων», όπως ανέφερε, ενώ παράλληλα δήλωσε πως χάθηκε μια σημαντική ευκαιρία στις συνομιλίες που διεξήχθησαν την περασμένη εβδομάδα για την επίλυση του Κυπριακού.

«Αυτό που περιμένουμε από οποιονδήποτε παίρνει θέση υπέρ μίας πλευράς στις εξελίξεις στην Κύπρο είναι ότι θα πρέπει να αποφύγει βήματα που μπορεί να ανοίξουν τον δρόμο για νέες εντάσεις στην περιοχή» σημείωσε … (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ,  UPD:16:39, Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017 15:46).

Ο κ. Ερντογκάν ακολουθεί τακτικές διεθνούς τρομοκρατίας.

Απειλεί τις 700.000 Ελληνοκυπρίους με επέμβαση και κατοχή, όπως έκανε και στη Βόρειο Κύπρο και απέδειξε στην Ελβετία ότι δε θέλει να φύγουν ποτέ τα κατοχικά στρατεύματα για να προστατεύουν λέει του Τουρκοκυπρίους. Από ποιον; Λογικά ο Ερντογκάν και η Τουρκία έχουν υποδουλώσει τους Τουρκοκυπρίους και τους συμπεριφέρονται ως κατακτητές. Δε τους ενδιαφέρει το μέλλον τους και η ευημερία τους. Ενδιαφέρονται μόνον για το συμφέρον τους όπως το καταλαβαίνουν μόνον αυτοί, αλλά διαφωνεί μαζί τους όλος ο πολιτισμένος κόσμος.

Καιρός η διεθνής κοινότητα να λάβει μέτρα πριν θρηνήσουμε και ένα νέο πόλεμο. Και μάλιστα για ψύλλου πήδημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου