Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

Ισόβιοι ταγοί, ακούνητοι, ακίνητοι, κολλημένοι στις καρέκλες ...

Εθνική Πινακοθήκη: Ανανεώθηκε η θητεία της κας Μαρίνας Λαμπράκη - Πλάκα


Ο πωλών τοις μετρητοίς …

Με απόφαση της υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λυδίας Κονιόρδου ανανεώνεται η θητεία της Διευθύντριας της Εθνικής Πινακοθήκης και Μουσείο Αλέξανδρου Σούτζου, Μαρίνας Λαμπράκη - Πλάκα.

Η διάρκεια της θητείας είναι πενταετής και ξεκινά τυπικά από αύριο, Τετάρτη 12 Ιουλίου. (ΝΑΥΤΕΜΠΟΤΡΙΚΗ, Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017 15:08).

30 τουλάχιστον χρόνια και τα κατάφερε η κυρία – όπως έχουμε πει αρκετές ήδη φορές στο Ημερολόγιο - να μην βγει κανένας νέος, να μην πάρει τη θέση άλλος ίσως καλλίτερος ή κάποιο με φρέσκες ιδέες.

Οι παλαιοί πρέπει να διαφεντεύουν το δημόσιο χώρο μέχρι το μοιραίο.

Άθλιοι ηγέτες, διαπλεκόμενοι έως θανάτου.

Ντροπή στον Πολιτισμό μας.
Δημοσίευση σχολίου