Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο, 15 Ιουλίου 2017

Η διεθνής κοινότητα και ο ΟΗΕ να καταδικάσουν αυθωρί και παρά χρήμα τις ωμές απειλές εναντίον της Δημοκρατίας της Κύπρου …

Η διεθνής κοινότητα μάλλον έχει αποφασίσει να αφήσει την Τουρκία να κάνει τον επίσημο διεθνή τρομοκράτη μέχρι κάποιου άγνωστου σημείου.

Έτσι εξηγείται και η σιωπή της για την κατάφωρη καταπάτηση του διεθνούς δίκαιου όπου απαγορεύονται η βία εναντίον κυρίαρχων κρατών και η εκτόξευση απειλών βίας.

Τώρα που τα πράγματα φαίνονται να ηρεμούν στα σύνορα της Τουρκίας με το Ιράκ και τη Συρία, ο σουλτάνος Ερντογκάν βρήκε εύκαιρα να απειλεί τους δυτικούς και τους σχετικά αδυνάμους, όπως είναι η Ελλάδα και η Κύπρος.

Η γλώσσα έχει χαλινό, έλεγαν οι παλιοί. Αλλά και η διεθνής κοινότητα πρέπει να βάλει χαλινό στην επιθετικότητα του Ερντογκάν και του συστήματος Ερντογκάν πριν ανοίξουν και άλλα θερμά μέτωπα και προκληθεί δυστυχία και προσφυγιά σε εκατομμύρια ανθρώπους που δεν φταίνε σε τίποτε.
Δημοσίευση σχολίου