Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017

Ανακάμπτουν οι ανταγωνιστές της Ελλάδας στον τουρισμό …


Η Τουρκία στο πεντάμηνο φέτος ξεπέρασε σε αριθμό αφίξεων Ρώσων τουριστών το σύνολο των Ρώσων που επισκέφθηκαν όλο το 2016 την Ελλάδα.
Μια εντυπωσιακή επιστροφή στη διεθνή τουριστική σκηνή επιχειρεί το τελευταίο τρίμηνο η Τουρκία με δέλεαρ τις χαμηλές τιμές, ενώ η Ελλάδα ξεκινώντας με αρνητικό πρόσημο σε επίπεδο αφίξεων επισκεπτών και εσόδων τη χρονιά, ευελπιστεί στο υπόλοιπο της σεζόν να καλύψει τις μεγάλες απώλειες των ταξιδιωτικών εισπράξεων της περυσινής περιόδου … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ 15.07.2017 : 23:07).

Καλά νέα.

Η Ελλάδα δεν μαθαίνει με τίποτε και συνεχίζει απτόητη, αδιάφορη, ξεμαλλιασμένη και βρώμικη τη τουριστική της πορεία. Και περιμένει μεγάλες εισπράξεις και ρεκόρ αφίξεων, ενώ δε ξέρει τι της γίνεται.

Κανείς δεν έκατσε σοβαρά να μελετήσει τι μας κοστίζει τουρισμός σε εισαγωγές, ενώ κανείς δεν κάνει προσπάθεια να προβάλλει την Ελληνική κουζίνα και προϊόντα και να προσφέρει στους τουρίστες γνήσια και καλής ποιότητας προϊόντα, υπηρεσίες και φιλοξενία.

Και όταν βλέπε τους οικονομικούς παράγοντες τουριστικούς κουστουμαρισμένους και πλούσιους να αδιαφορούν και να περιορίζονται στα μεγάλα λόγια και τα ευχολόγια γίνομαι και εγώ Τούρκος.
Δημοσίευση σχολίου