Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Να ιδρυθούν κατεπειγόντως σχολές χαμόγελου και γέλιου σε όλη την Επικράτεια …

Όπου και να γυρίσει κανείς βλέπει στη χώρα σκυθρωπές φάτσες. Ακόμα και να τους λες καλημέρα σπανίως ανταποδίδουν με ένα χαμόγελο. Ακόμα και αν τους κρατάς την πόρτα για να περάσουν, μάλλον σπάνια σε ευχαριστούν και ανταποδίδουν την ευγένεια. Ακόμα και αν δίνει προτεραιότητα στον άλλο οδηγό με την ειδική χειρονομία, μάλλον σπανίως θα σε φιλοδωρήσουν με μια ευγενι9κή κίνηση του χεριού ή κίνηση της κεφαλής. Και είμαστε σίγουροι ότι ο καθένας έχει συναντήσει περιστατικά στη καθημερινότητά του που θα πουν ότι έχουμε δίκιο.


Δεν ξέρω τι κάνουν και τι μαθαίνουν τα παιδιά στο σχολείο. Δεν ξέρω τι λένε οι γονείς στα παιδιά τους. Αλλά τρόπους δεν έχουμε. Και να φανταστεί κανείς ότι έχουμε κάθε χρόνο σχεδόν 30.000.000 ξένους και οι Έλληνες μάλλον μετακινούνται συχνά εντός και εκτός της επικράτειας, επειδή τους αρέσουν οι έξοδοι από τις δύσκολες ελληνικές πόλεις.

Προτείνουμε να ιδρυθούν σχολές γέλωτος και καλών τρόπων, ένα πράγμα όπως τα Ωδεία ή οι σχολές ξένων γλωσσών. Αλλά να είναι υποχρεωτική η μετεκπαίδευση των Ελλήνων σε καλούς τρόπους και η επιβεβαίωση των καλών τρόπων με ένα πλατύ χαμόγελο, όπως συνηθίζεται σε όλο τον κόσμο ή επιβάλλεται ή είναι απαραίτητο για να διευκολύνονται οι ανθρώπινες σχέσεις.


Στη διάθεση όλων να συζητήσουμε το θέμα περισσότερο και να σχεδιάσουμε αποτελεσματικούς τρόπους επίλυσης του θέματος και το πρόγραμμα σπουδών.

Η ξινίλα από τα πρόσωπα των Ελλήνων πρέπει να υποχωρήσει μέχρις εξαλείψεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου