Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017

Να αναλάβει ενεργό ρόλο σε συγκεκριμένα θέματα της καθημερινότητας ο στρατός …

Σε πολλές χώρες οι κυβερνήσεις έχουν αναθέσει στο στρατό σημαντικές αρμοδιότητες σε σχέση με την προστασία υποδομών, χώρων και των πολιτών και προστασία από κακόβουλες ενέργειες όχι πλέον εγκληματιών του κοινού ποινικού δικαίου, αλλά γηγενών και αλλοδαπών που έχουν ριζοσπατικοποιηθεί και θεωρούν αποστολή τους να τρομοκρατούν ανυποψίαστους πολίτες.

Οι εγκληματίες αυτοί δε τα βάζουν με τους κυβερνήτες και τους πολιτικούς είτε γιατί φυλάσσονται αποτελεσματικά είτε γιατί δεν πιστεύουν ότι τα αποτελέσματα των επιθέσεών τους θα έχουν μεγάλο αντίκτυπο και τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα.

Εδώ στην Ελλάδα κανείς δεν ασχολείται με το θέμα και οι ταγοί της εξουσίας, οι επιφορτισμένοι με την ασφάλεια των πολιτών ούτε καν σκέφτονται να χρησιμοποιήσουν στρατιωτικούς για αποτροπή και προστασία.

Δεν θα αναφερθούμε σε φαινόμενα αδιαφορίας, τεμπελιάς, έλλειψη αντικειμένου, απουσία επιτήρησης και αξιολόγησης και άλλα πολλά που βασανίζουν την ελληνική πραγματικότητα και είναι εμφανή και στην αστυνομία και τις ένοπλες δυνάμεις.

Προτείνουμε να δοθεί ρόλος σε στρατιωτικούς, είτε εν είδει εκπαιδεύσεως, είτε εν είδει αποστολής και να συμβάλλουν στην ασφαλή καθημερινότητα των πολιτών.

Παρακαλούμε να διατυπωθούν και άλλες απόψεις και τυχόν αντιρρήσεις. 
Δημοσίευση σχολίου