Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017

Να διωχθούν οι παράλογοι διώκτες αθώων …

… Α​​πό το 2010 στη χώρα σέρνεται ένα παραμύθι, που έχει πάρει τη θέση του στο πάνθεο της σύγχρονης ανοησίας. Στέκει δίπλα στα 600 δισεκατομμύρια του Σώρρα και τους αεροψεκασμούς που στόχο έχουν να κάμψουν το αντιστασιακό φρόνημα των Ελλήνων. Το παραμύθι αυτό υποστηρίζει ότι η χώρα μπήκε στα μνημόνια όχι επειδή το 2009 έκλεισε με δημοσιονομικές δαπάνες 54% έναντι εσόδων 39% του ΑΕΠ, αλλά επειδή η ΕΛΣΤΑΤ και η κυβέρνηση του 2010 φούσκωσαν τεχνητά και δολίως το έλλειμμα του 2009….(από το άρθρο «Η συντροφιά στον πάτο» του κ. Γ. Παγουλάτου στην εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της 23ης Ιουλίου 2017).

Είναι εύλογο το ερώτημα ποιος θα κινήσει διαδικασίες εναντίον όλων εκείνων που διώκουν ένα πολίτη ξανά και ξανά, ακόμα και όταν τα αποδεικτικά στοιχεία είναι συντριπτικά υπέρ του διωκομένου και υπάρχουν αποφάσεις που τον δικαιώνουν. Παράλληλα επεμβαίνουν και οι Θεσμοί εναντίον της χρεωκοπημένης Ελλάδος που την υποχρεώνουν να σταματήσει κάθε δίωξη εναντίον αξιωματούχων με συγκεκριμένη εντολή και μάλιστα να καταβάλλει η ίδια τα δικαστικά έξοδα.

Μια χώρα με τέτοιους μηχανισμούς απονομής της δικαιοσύνης και ανίκανη να προστατεύσει τη νομιμότητα και την ευνομία, ενώ αφήνει ελευθέρους κάθε είδους επικίνδυνους κακοποιούς για λόγους συνωστισμού, είναι επιεικώς για τα σκουπίδια.

Έτσι δικαιώνεται και η προμετωπίδα του Ημερολογίου Απλά και Κατανοητά. 
Δημοσίευση σχολίου