Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Δικαιοσύνη ως φιλόστοργος μήτηρ και χριστιανή …

Κάθειρξη οκτώ ετών με αναστολή στον Τ. Μαντέλη

Ο διαπρεπής τεχνογνώστης κ. Τάσος Μαντέλης ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ 28 Ιουλ 2017

Ποινή κάθειρξης οκτώ ετών με αναστολή επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στον πρώην υπουργό Μεταφορών Τάσο Μαντέλη για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος στην υπόθεση των μαύρων ταμείων της Siemens. 

Οι δικαστές του αναγνώρισαν τα ελαφρυντικά του προτέρου εντίμου βίου και της μετέπειτα καλής συμπεριφοράς, ενώ το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα να του δοθεί αναστολή στην έφεση, επιβάλλοντάς του τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της διατήρησης της ήδη καταβληθείσας εγγυοδοσίας μέχρι το ποσό των 50.000 ευρώ … (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:17:50, Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017 14:45).

Δικάστε με να αγιάσω, κκ. δικαστές.

Αφού ο νόμος φρόντισε να απαλλάσσονται τα πολιτικά πρόσωπα λόγω πολλών αναβολών και παραγραφής, όσοι δυστυχείς βρεθούν στο εδώλιο για αδικήματα του κοινού ποινικού δικαίου, πέφτουν στα μαλακά. Αναστολή ποινών, πρότερος έντιμος βίος, κλονισμένη υγεία, ψυχολογικά τραύματα, μεγάλη ηλικία κλπ., κλπ.

Και έτσι όλοι είναι έξω και απολαμβάνουν τη μεγάλη ζωή, όπως ο κ. Άκης με τη δυστυχισμένη συμβία του που έγιναν και οι δυο ιατρικώς καλά, παρά τις προβλέψεις της επιστήμης.

Τάσο, δώσε του να καταλάβει. Να χαρείς τις μίζες σου και να εκπαιδεύσεις και τους απογόνους σου στο θεάρεστο έργο. Καλή διασκέδαση.

ΥΓ: Φαντάζομαι ότι μετέφερες τη τεχνογνωσία στου στο Αζερμπαϊτζάν ακέραια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου