Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Οι βουτιές του Άκη - Φωτογραφίες από πισίνα στα βόρεια προάστια …

Διασκεδάζει ο πρώην υπουργός ...

Την ελευθερία του και το καλοκαίρι απολαμβάνει ο πρώην υπουργός Άμυνας, Άκης Τσοχατζόπουλος, αναζητώντας λίγη δροσιά τις ζεστές αυτές ημέρες. 

Άκη, κλέψε, κλέψε κάτι θα μείνει  Πρώτο Θέμα 25 Ιουλ 2017

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το e-reportaz, ο πρώην υπουργός βρέθηκε σε κλαμπ των βορείων προαστίων, όπου απόλαυσε το μπάνιο του στην πισίνα, τραβώντας όπως ήταν προφανές το βλέμμα των λουομένων.

Στις φωτογραφίες ο κ. Τσοχατζόπουλος φαίνεται να έχει ξεπεράσει τα προβλήματα υγείας που είχε όσο βρισκόταν στις φυλακές Κορυδαλλού ... (Πρώτο Θέμα, 25/07/201711:00 ).

Πρόκειται για τον απόλυτο θρίαμβο του νομικού μας πολιτισμού.

Κλάψε, κλάψε ο πολύς και αγέρωχος μεγιστάνας που γλύτωσε την εσχάτη προδοσία, απολαμβάνει μετά της ασθενούς και νοσηλευθείσης σε ψυχιατρείο συζύγου του την ελευθερία που του παρέσχον όλοι οι ταγοί της Ελληνικής Δημοκρατίας και ο περισπούδαστος Νομικός μας Πολιτισμός. Έχει άλλωστε και εξαιρετικές  θεραπευτικές ιδιότητες.

Αυτό είναι ανθρώπινο μεγαλείο και χριστιανικά ήθη: Μη γνώτο η δεξιά σου τι ποιεί η αριστερά σου . Αλίμονο σε εκείνους που κλέβουν καμιά φραντζόλα ψωμί για να αντιμετωπίσουν την πείνα τους.

Πότε θα βάλουν μέσα τους στυλοβάτες του σημερινού Ελληνικό κράτους; Ναι αυτούς που έχουν εξασφαλίσει ότι όλοι οι εγκληματίες να κυκλοφορούν ελεύθεροι και να απολαμβάνουν κλοπιμαία, μίζες, προϊόντα απάτης και προϊόντα εγκλήματος. 



1 σχόλιο: