Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Μήπως παρακολουθούμε τη γέννηση της επίσημης τρομοκρατίας …

Τσαβούσογλου: «Μηδέν στρατός, μηδέν εγγυήσεις» δεν είναι αφετηρία συζήτησης

Σε δηλώσεις του στο πλαίσιο της Διάσκεψης στην Ελβετία τόνισε ότι οι ανησυχίες ασφάλειας και των δύο πλευρών είναι σημαντικές και ο ίδιος υπέυθυνος να αντιμετωπίσει τις ανησυχίες ασφάλειας των Τουρκοκυπρίων.



Αμετακίνητος στις τουρκικές θέσεις για το Κυπριακό εμφανίστηκε ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου δηλώνοντας ότι «μηδέν στρατός, μηδέν εγγυήσεις δεν είναι αφετηρία συζήτησης για την Τουρκία ούτε για τους Τουρκοκύπριους» και στέλνοντας μήνυμα ότι η απόφαση για την τελική λύση πρέπει να ληφθεί αυτή την εβδομάδα … (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:18:36, Τρίτη, 04 Ιουλίου 2017 18:30).

Λογικό να νοιάζεται ο πολύς κ. Τσαβούσογλου για τις ανησυχίες ασφάλειας των Τουρκοκυπρίων. Αυτόματα όμως η άποψή του δεν λαμβάνει καθόλου υπόψη του τις ίδιες ανησυχίες των Ελληνοκυπρίων. Αλλά δεν πρόκειται μόνον για ανησυχίες, αλλά για τη σκληρή πραγματικότητα της απάνθρωπης εισβολής σε κυρίαρχο κράτος ενός μεγαθηρίου που απέχει μισή ώρα δρόμο από την Κύπρο και τις συνέχεις προσπάθειές της εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια, για εκτουρκισμού της μικρής και αδύναμης Κύπρου..

Η ανασφάλεια της εξοπλισμένης σαν αστακό και τεράστιας σε πληθυσμό και πλουτοπαραγωγικές πηγές Τα ουρκίας και η αγωνία της μήπως και δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει το ισχνό από απόψεως ισχύος Κυπριακό κράτος, είναι  γελοία. Ότι ώρα θέλει μπορεί να εισβάλει και να αποκρούσει κάθε προσπάθεια καταστρατήγησης των δικαιωμάτων των Τουρκοκυπρίων, αν και δεν έχει κανένα δικαίωμα βάσει του διεθνούς δικαίου.

Εγώ λέω Μεβλούτ να ξαναδείτε το πράγμα σοβαρά, γιατί αυτό που κάνετε είναι να γελοιοποιείτε την προσωπικότητα, την ισχύ και το μέλλον της χώρα σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου