Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017

Γιλντιρίμ: Θα υπερασπιστούμε τα δικαιώματα των Τουρκοκύπριων …

Μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά τη μουσουλμανική προσευχή της Παρασκευής, ο Γιλντιρίμυποστήριξε πως η Τουρκία είναι έτοιμη να τηρήσει εποικοδομητική στάση αν τα Ηνωμένα Έθνη ή άλλοι οργανισμοί επιδιώξουν την επίτευξη διαρκούς ειρήνης στην Κύπρο.

Η Τουρκία θα κάνει τα πάντα εντός του πλαισίου του διεθνούς δικαίου για να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων, δήλωσε ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ, μετά την κατάρρευση των συνομιλιών για την επανένωση της Κύπρου. (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:14:52, Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2017 14:51).


Γιλντιρίμ είσαι μεγάλος πατριώτης. Αφερίμ.

Μόνο που τους Τουρκοκύπριους δεν τους ρωτάτε τι θέλουν και τους αφήνετε να ξερογλείφονται βλέποντας το μη κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου ισότιμο μέλος της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Πράγμα που σας κάνει έξαλλους και να χάνετε τα λογικά  σας.

Όσο για τον εφέντη Ακιντζί θα το ξαναπούμε – όπως το πρωτοδιατυπώσαμε στο https://simpleandclear.blogspot.gr/2017/01/276.html - ότι είναι  ένας τραγικός άνθρωπος και μια διχασμένη δυστυχώς Τουρκοκυπριακή προσωπικότητα. Και φαίνεται τόσο συμπαθής και Ευρωπαίος ... 

ΥΓ: Ίσως αξίζει να διαβάσει κανείς και το σχόλιό μας https://simpleandclear.blogspot.gr/2016/11/blog-post_42.html
Δημοσίευση σχολίου