Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Παρέμβαση του εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης για το «αέριο του γέλιου» …

Παρέμβαση του εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης Ελευθέριος Μιχαηλίδης προκάλεσαν οι περιπτώσεις διακίνησης του λεγόμενου «αερίου του γέλιου». Ο κ. Μιχαηλίδης, με έγγραφη παραγγελία που απέστειλε προς όλες τις εισαγγελίες πρωτοδικών της εφετειακής περιφέρειας Θεσσαλονίκης (Κεντρική Μακεδονία), ζητεί από την Αστυνομία να εντείνει τους ελέγχους για τυχόν διακίνηση του «αέριου του γέλιου».


Στην παραγγελία του, ο εισαγγελέας επισημαίνει ότι σε περίπτωση που διαπιστωθούν παραβάσεις κατά τους ελέγχους θα πρέπει να εφαρμοστούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Η χρήση του πρωτοξειδίου του αζώτου ή «αέριου του γέλιου» φαίνεται ότι κάνει θραύση σε πολλούς νέους κυρίως σε δημοφιλή ελληνικά νησιά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην Κέρκυρα, οι τοπικές αστυνομικές αρχές κατέσχεσαν τα τελευταία 24ωρα, 2.437 μεταλλικές αμπούλες που περιείχαν «αέριο του γέλιου», ενώ συνελήφθησαν τέσσερις Κερκυραίοι και δύο αλλοδαποί -κατά περίπτωση ιδιοκτήτες και υπεύθυνοι λειτουργίας καφέ και μπαρ- για παράνομη πώληση του συγκεκριμένου αερίου.

Από ειδικούς έχει ενοχοποιηθεί για αρκετούς θανάτους στη Βρετανία. (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:17:19, Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017 17:13).
Συγχαρητήρια στον οξυδερκή και άγρυπνο κ. εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης.

Μπόρεσε να διαπιστώσει ότι υπάρχουν προβλήματα στη Κεντρική Μακεδονία ενώ καθημερινώς σε τιβί και εφημερίδες υπάρχουν εξαιρετικές περιγραφές της κατανάλωσης του αερίου, έτσι για πλάκα και ας μην το κρύβουμε για να βγάζουν ένα καλό μεροκάματο κάποιοι αγνοί συμπολίτες μας καινοτόμοι επιχειρηματίες.

Αλλά μάλλον έκανε λάθος μια και φαίνεται να μη συμμερίζεται κανείς άλλος τις ανησυχίες του όπως για παράδειγμα ο ΕΟΦ, το σεβαστό υπουργείο Υγείας, το υπουργείο Εσωτερικών και οι κκ. εισαγγελείς της Κρήτης, των Ιονίων Νήσων και ίσως πολλών ακόμα περιφερειών της θαυμάσιας καλοκαιρινής Ελλάδος.

Ο νομικός μας πολιτισμός θα θριαμβεύσει και πάλι και όλοι οι κακόβουλοι θα πάνε σπίτι τους και θα μείνουν με τη μιζέρια τους και τη κακία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου