Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017

Απορία ψάλτου …

Η κυβέρνηση επαίρεται ότι τα μνημόνια τελειώνουν, η επιτροπεία τελειώνει και όλοι μπορούμε χαρούμενοι και αισιόδοξοι να ατενίζουμε το μέλλον μας από τις καφετέριες και τις παραλίες.

Και όλα αυτά γιατί καταφέραμε να εξασφαλίσουμε ένα δάνειο από τις αγορές με επιτόκιο 4,65%, ενώ όλος ο κόσμος δανείζεται με επιτόκια 1 και 2 %. Όλα τα άλλα παραμένουν ως έχουν.

Πως αγαπητέ Μεγαλέξαντρε βλέπεις την ανάπτυξη, όταν δε βλέπουμε καμιά επένδυση σοβαρή και μεγάλου μεγέθους ή πολλές μικρές και στοχευμένες σύγχρονης μορφής, που θα μας πείσουν ότι κάτι έχει αλλάξει εδώ και 2 ½ χρόνια της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ;

ΥΓ: Ένα αχνό φως είδαμε σήμερα όταν ο εκλεκτός και τεραστίου μεγέθους καθηγητής και υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Δημήτριος Παπαδημητρίου εξήγγειλε μέτρα προς αναβάθμιση των λαϊκών αγορών. Λαμπρά.

ΥΓ: Το σχόλιο γράφτηκε ακούγοντας τους διθυράμβους του Μεγαλέξαντρου στο σταθμό τιβί ΑΛΦΑ, που κατατρόπωσε Ευρωπαίους, αντιπολίτευση και εν κατακλείδι τον προσφιλή του Ελληνικό λαό. 
Δημοσίευση σχολίου