Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο, 1 Ιουλίου 2017

Μετά την εκτόξευση του ελληνικού δορυφόρου HELLASAT3 …

Το επίτευγμα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ εντός 2 και ½ ετών είναι όντως εκπληκτικό. Εκπληκτικό είναι επίσης και το γεγονός ότι παρά τα χρηματοοικονομικά προβλήματα και τις τιτάνιες διαπραγματεύσεις, η κυβέρνηση βρήκε και χρόνο και διάθεση να αποφασίσει, να χρηματοδοτήσει και να κατασκευάσει τον μοναδικό αυτό ελληνικό δορυφόρο.

Είμαστε απολύτως σίγουροι ότι τώρα η εξαιρετική ελληνική επιστημονική ομάδα θα προετοιμάζει και την αποστολή Έλληνα αστροναύτη πρώτα στη Σελήνη και αμέσως μετά στον Άρη.

Ο ενθουσιασμός μας και η υπερηφάνειά μας δεν περιγράφονται.

ΥΓ: Αλήθεια που βρίσκεται η πρόταση για τη δημιουργία διαστημικού κέντρου στην Καλαμάτα; Θυμάστε;
Δημοσίευση σχολίου