Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2017

Ερώτημα 313ο … για τα καημένα Κύθηρα …

Ποια ήταν και είναι τα σχέδια της Πολιτικής Προστασίας για τα Κύθηρα και όλα τα νησιά της Ελλάδος;

Αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχει κανένα σχέδιο για οτιδήποτε συμβεί στα ευαίσθητα και άκρως ευάλωτα αυτά οικοσυστήματα από φυσικές αιτίες ή ανθρωπογενείς επιβουλές.

Απλά επαφιόμαστε για την επιβίωσή μας στις βουλές του Κυρίου και τη καλή μας τύχης. Η οποία όμως ενίοτε μας εγκαταλείπει.

ΥΓ: Δεν είναι δυνατόν πάντοτε οι αρμόδιοι να είναι αθώοι του αίματος. Άμεσα πρέπει να λογοδοτούν και να υφίστανται τις συνέπειες της αδυναμίας τους, της ανικανότητάς τους και της μη επιτέλεσης του καθήκοντος.
Δημοσίευση σχολίου