Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017

Οιωνός άριστος …

Προτείνουμε σε όσους τους απασχολούν ακόμα τα θέματα της Υγείας, να διαβάσουν τις απόψεις του υπουργού  Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθού στο http://www.kathimerini.gr./921702/article/proswpa/synentey3eis/pws-8a-leitoyrgei-to-filtro-toy-oikogeneiakoy-giatroy. (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 7 Αυγούστου 2017).

Λογικά ο νέος Νόμος θα έχει προβληματίσει ολόκληρο το κύκλωμα των υπηρεσιών υγείας.

Αν καταφέρει κυβέρνηση ΣΥΡΙΑΖΕΛ να υλοποιήσει το Νόμο θα έχει κάνει πραγματική τομή στην Ελληνική πραγματικότητα. Αλλά οι αντιδράσεις αναμένονται να είναι σφοδρές.

Το δίδυμο Ξανθού - Πολάκη δεν έχει δοκιμαστεί για τη συνέπειά του και τη προσήλωσή του στις αποφάσεις και τους Νόμους (βλέπετε π.χ. αντικαπνιστικός Νόμος). Δεν γνωρίζουμε βέβαια και την ανθεκτικότητά του στις πιέσεις, ούτε και την αποτελεσματικότητά του.

Η συνέχεια όμως θα έχει μεγάλο, πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

ΥΓ: Προφανώς θα πρέπει να παρουσιαστεί και η στρατηγική της κυβέρνησης για τη νοσοκομειακή ιατρική, τις υποδομές και όλα όσα απαρτίζουν ένα σύγχρονο σύστημα Υγείας και όχι μόνον ασθένειας. Αναμένομεν!
Δημοσίευση σχολίου