Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017

Αντίδραση και από Π. Καμμένο για τα περί Ορθοδοξίας του Ν. Βούτση …

Τα βέλη της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά και του κυβερνητικού εταίρου Πάνου Καμμένου προκάλεσε δήλωση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση ότι «δεν είμαστε λαός ορθόδοξος». Κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ επέλεξαν να απαντήσουν στη Νέα Δημοκρατία ως προς τη γενική αντιπολιτευτική της στάση και όχι μόνο ως προς το συγκεκριμένο σχόλιο.


 Προέδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης «δεν είμαστε λαός ορθόδοξος» ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ 9 Αυγ 2017

Η νέα κόντρα άρχισε με αφορμή δήλωση του προέδρου της Βουλής ότι «η μεταμνημονιακή Ελλάδα δεν μπορεί να βασίζεται σε ατζέντα "Ελλάς Ελλήνων χριστιανών" ούτε "Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια"». «Δεν είμαστε λαός ορθόδοξος. Η θρησκευτική συνείδηση είναι για κάθε άνθρωπο κάτι ιδιαίτερο. Είμαστε ένα σύγχρονο κράτος και όχι "ταλιμπάν της Ορθοδοξίας". Οι παραδόσεις σε πολύ μεγάλο βαθμό κρατούνται όσο τις κρατάει η εποχή τους», είπε … (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:19:35, Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2017 19:14).

Παπούλη, μάλλον παρεξήγησες το ρόλο σου.

Είσαι πρόεδρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου και όχι εκπρόσωπος τύπου της Ελληνικής Σοβιετίας.

Ίσως θα έχεις ακούσει βέβαια ότι και η γλώσσα έχει χαλινό.

Καλό λοιπόν είναι όταν μιλάς δημόσια, να μιλάς εξ ονόματος του συνόλου των Ελλήνων και όχι των ομοϊδεατών σου, συνοδοιπόρων, ακτιβιστών του κόμματός σου, συλλογικοτήτων κάθε μορφής και απόψεων και των αναγκών καθοδήγησης και προσηλυτισμού.

ΥΓ: Ζητώ και συγγνώμη που σου μιλώ στο ενικό, αλλά ο πληθυντικός αξίζει σε σοβαρούς συνομιλητές που χαίρουν εκτιμήσεως.
Δημοσίευση σχολίου