Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2017

Έλληνες αριστεύουν στη Βιολογία …

Οι Eλληνες μαθητές κατάφεραν να διακριθούν παρόλο που το ελληνικό σχολείο επικεντρώνεται στη Μοριακή Βιολογία. Μέσα στα οκτώ χρόνια συμμετοχών στην Ολυμπιάδα, η ελληνική μαθητική αποστολή έχει διακριθεί επτά φορές.

Μετά τη σπουδαία επιτυχία των Ελλήνων μαθητών στη Μαθηματική Ολυμπιάδα της Βραζιλίας, σειρά είχε άλλη μία μαθητική επιτυχία, αυτή τη φορά στην 28η Ολυμπιάδα Βιολογίας. Δύο χάλκινα μετάλλια και μία εύφημος μνεία ήταν ο απολογισμός της ελληνικής αποστολής στον διαγωνισμό που έγινε από τις 23 έως τις 30 Ιουλίου στο Κόβεντρι της Αγγλίας … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΕΛΛΑΔΑ 01.08.2017 : 19:30).

Μπράβο στα παιδιά και εις ανώτερα.

Αλλά να μην σπεύσουν και πάλι οι άθλιοι πολιτικοί να ερμηνεύσουν την προσωπική επιτυχία ως απόδειξη της καλής ποιότητας του εκπαιδευτικού εν Ελλάδι συστήματος. 
Δημοσίευση σχολίου