Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μαςΤόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Σάββατο, 5 Αυγούστου 2017

Αποφασίζομεν και διατάσσομεν …

Ο άνθρωπος που θεωρεί ότι η άποψή του πρέπει να επιβάλλεται στους υπηκόους υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Κώστας Γιαβρόγλου, ξαναχτυπά.

Επώδυνα, απρόοπτα, ύπουλα, ιδεοληπτικά και τρομοκρατικά.

Σημαιοφόρος με κλήρωση. Ένα πράγμα όπως το Τζόκερ, το Λόττο, τα λαχεία.

Δεν έχει έννοια να πούμε πολλά. Εμείς διαφωνούμε και θέλουμε η άποψή μας να ακουστεί.

Κάντε ότι θέλετε στο σπίτι σας και στα παιδιά σας. Αφήστε τους άλλους να έχουν άποψη και να ονειρεύονται το δικό τους κόσμο. Κάτω τα χέρια σας από εμάς και για εμάς.

Αν έχετε άποψη για το τι είναι καλύτερο για την Ελλάδα και τους Έλληνες, να την ακούσουμε, αλλά να πούμε και εμείς τις δικές μας απόψεις. Η συμπεριφορά Παπαδόπουλου συνταξιούχε εκλεκτέ αριστερέ καπιταλιστή κ. Γιαβρόγλου δεν είναι αποδεκτή.
Δημοσίευση σχολίου