Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

  Οι αλλαγές στο Λύκειο και οι πυρκαγιές στο υπουργικό συμβούλιο …

Ο κ. Γαβρόγλου, που παρουσίασε το πλαίσιο συζήτησης για τις αλλαγές, τόνισε πως «το μεγάλο στοίχημα της εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης είναι πώς το Λύκειό μας θα ξαναγίνει ένα Λύκειο που θα ανταποκρίνεται στις θεσμικές υποχρεώσεις και απαιτήσεις που έχει ένας τέτοιος θεσμός».



Η νέα δομή του Λυκείου συζητήθηκε, μεταξύ άλλων, στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, όπως δήλωσε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου.

Ο κ. Γαβρόγλου, που παρουσίασε το πλαίσιο συζήτησης για τις αλλαγές, τόνισε πως «το μεγάλο στοίχημα της εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης είναι πώς το Λύκειό μας θα ξαναγίνει ένα Λύκειο που θα ανταποκρίνεται στις θεσμικές υποχρεώσεις και απαιτήσεις που έχει ένας τέτοιος θεσμός». … (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, UPD:16:24, Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017 15:26).


Τα παιδία παίζει.

Μήπως παιδιά αυτά είναι θέματα που πρέπει να συζητήσουν ενδελεχώς και με κάθε σοβαρότητα ειδικοί επιστήμονες και αφού καταλήξουν σε ένα ολοκληρωμένο σχήμα και περιεχόμενο να το δώσουν στη δημοσιότητα προς ενημέρωση των πολιτών;

Και όταν τα πράγματα είναι ώριμα προς αποφάσεις, τότε ίσως θα ήταν αντικείμενο του υπουργικού συμβουλίου.

Τώρα αμέσως μετά τις διακοπές και χωρίς σοβαρή επεξεργασία τι ακριβώς συζητά το υπουργικό συμβούλιο; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου