Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Το νέο επιτελικό διοικητικό κέντρο της Ελλάδος ...

Πριν από χρόνια και πριν εκχωρηθεί η έκταση του Ελληνικού προς αξιοποίηση είχαμε προτείνει την κατασκευή ενός νέου συγχρόνου κτηριακού συγκροτήματος προς στέγαση ενός επιτελικού κυβερνητικού σχήματος, δηλαδή μιας σύγχρονης κυβέρνησης.

Βλέπετε την πρότασή μας του 2008 http://simpleandclear.blogspot.gr/2008/01/blog-post_3811.html .

Τα πράγματα έχουν τώρα αλλάξει αλλά η ανάγκη δημιουργίας ενός Επιτελικού Διοικητικού Κέντρου, προκειμένου να συγκεντρωθούν όλες οι επιτελικές λειτουργίες της κυβέρνησης παραμένει. Μια τέτοια εξέλιξη θα αποσυμφορήσει το κέντρο και θα αποδοθεί αποκλειστικά στην οικονομία και τον πολιτισμό.

Το 2016 διαφοροποιήσαμε την πρότασή μας και προτείναμε να κατασκευαστεί το ΕΔΚ στο κτήμα Τατοίου – βλέπετε http://simpleandclear.blogspot.gr/2016/11/blog-post_30.html . Ίσως υπάρχουν και άλλες κατάλληλες τοποθεσίες προς επιλογή.

Ας ελπίσουμε ότι επί τέλους το άθλιο κράτος θα ασχοληθεί σοβαρά με το μέλλον της χώρας και της πόλεως των Αθηνών. Και θα κατανοήσει επί τέλους τι συμβαίνει στο κόσμο,


όπως για παράδειγμα στο Όσλο – βλέπετε http://www.kathimerini.gr/923074/article/politismos/atzenta/maties-ston-kosmo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου