Περιβάλλον

Θα πειστούμε ότι οι πολτικοί έχουν σοβαρό πρόγραμμα για το Περιβάλλον μόνον αν δούμε άμεσα εκστρατεία για την απομάκρυνση των πάσης φύσεως σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα (2007)

Κρίση και Προοπτικές ...

Τίποτε δεν θα γίνει αν το κράτος δεν γνωρίζει επακριβώς και ανά πάσα στιγμή τι του γίνεται.
Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν επιτύχει χάρις στις τηλεματικές τεχνολογίες, δηλαδή πληροφορικής και επικοινωνιακών δικτύων.
Οι άθλιοι των Αθηνών, έχουν επιτύχει εν μέσω παγκοσμίου κοσμογονίας, να έχουν αποτρέψει τις εφαρμογές στην Ελλάδα.
Τώρα, αυτό πρέπει να είναι το κύριο μέλημα της κυβέρνησης και το απόλυτο μέτρο επιβολής από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, προκειμένου η Ελλάδα να μην πτωχεύσει και να ανακάμψει (2008).

Οι απαιτήσεις των καιρών ...

Οι απαιτήσεις των καιρών ...
- Ως πολίτες απαιτούμε το πολιτικό σύστημα και στην Ελλάδα να εκσυγχρονιστεί και να ακολουθήσει καινοτόμους δρόμους συμμετοχής των πολιτών

- Ως πολίτες πιστεύουμε ότι όλοι μας πρέπει να επιστρέψουμε στην κοινωνία, ένα μικρό έστω μέρος των πραγμάτων που αποκτήσαμε στη ζωή μας



Τόσο απλά ...

«Το μυαλό είναι σαν αλεξίπτωτο, αν δεν είναι ανοικτό δε δουλεύει» (Φρανκ Ζάπα)


Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Να εκσυγχρονιστούν και τα εστιατόρια …

Μπορούν να γίνουν κάποια απλά πράγματα που θα έχουν μεγάλο κατά τη γνώμη μας αντίκτυπο στην ποιότητα των προσφερομένων υπηρεσιών στα εστιατόρια.

Το περίφημο λαδόξιδο που προσφέρεται στα τραπέζια συνήθως βρίσκεται σε δοχεία του καταστήματος, με πολλές φορές όχι καλή εμφάνιση και περιεχόμενο αγνώστου προελεύσεως και ημερομηνίας πληρώσεως.

Φανταστείτε να υπάρχουν στα τραπέζια μικρά μπουκάλια 200 ή 250 ml με επώνυμο ελαιόλαδο και ξύδι, με όλες της απαραίτητες ετικέτες και πληροφορίες. Το ίδιο μπορεί να γίνει και με το αλάτι τουλάχιστον και προβολή της αλυκής προέλευσης. Για το πιπέρι μπορεί να γίνεται προβολή της εταιρείας συσκευασίας μιας και πρόκειται για εισαγόμενο προϊόν. Προφανώς για τα δυο τελευταία προϊόντα οι ποσότητες θα είναι  μικρές και ανάλογες της κατανάλωσης.

Η ίδια λογική θα μπορούσε να εφαρμοστεί και στα σερβίτσια, στις χαρτοπετσέτες, τα μαχαιροπήρουνα κλπ.

Τι λέτε κύριοι του ΣΕΤΕ και του υπουργείου Τουρισμού αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και ασχολείστε με τον τουρισμό εν Ελλάδι.

ΥΓ: Υπάρχουν και άλλες προτάσεις μας για την εστίαση στην Ελλάδα στο Ημερολόγιο Απλά και Κατανοητά, αλλά δεν έχουν τύχει καμίας προσοχής από τους αρμοδίους (π.χ. διάθεση εμφιαλωμένου νερού, ψήσιμο στα κάρβουνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου